Редактор: e-mail: Кадър бТВКогато мерките продължават повече от две седмици, се натрупва

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВКогато мерките продължават повече от две седмици, се натрупва
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: Ваксинираните да хапват домати и да пият доматен сок, за да нямат кръвосъсирване

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Когато ограниченията не престават повече от две седмици, се натрупва една отмалялост. Но ние сме стигнали крайностите, както в други страни - полицейски час, смс да излезеш, с цел да си купиш самун. Вече една година се натрупва една отмалялост в хора, едно напрежение, също по този начин натрупва се и отмалялост в органите, които би трябвало да демонстрират контрола. Това са РЗИ, Агенцията по храните и полицията. Именно по тази причина се подхващат такива ограничения, споделяме го разхлабване.

Това сподели проф. Тодор Кантарджиев в " Тази заран " по бТВ. 

Нищо толкоз не се охлаби, тъй като през вчерашния ден електронната ми поща беше цялостна с писма на възмутени жители. Те споделят: 10 000 в болничното заведение, вие пускате ограниченията, какво ще стане. Чакайте бе, нищо толкова не се пуска. Маските си остават и да не се събираме с доста хора. За ограниченията се гледа натоварването на лечебните заведения, натоварването на системата, на болните в интензивните отделения, на болните в лечебните заведения. Но да ви кажа, сериозна е обстановката, точно по тази причина, това, което споделят лекарите, да се съблюдава - маските и да не се събираме с доста хора, добави проф. Кантарджиев.

Започнат ли 10 души да заразяват 20 или 25, каквито са евентуалните благоприятни условия на този английски вид, тогава нещата става неприятни. Сега сме в една плато, до седмица би трябвало да стартира намаляване на броя на случаите. 1,8 милиона българи са с имунитет против вируса. Борим се оптимално бързо да имунизираме, всичките ваксини, които идват, в границите на дни да бъдат сложени. Смятаме, че до края на лятото ще бъде ваксинирано 70 % от популацията и вирусът ще се популяризира по-слабо. Тези, които са имунизирани, да хапват домати и да пият доматен сок, с цел да нямат кръвосъсирване, сподели още проф. Тодор Кантарджиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР